para BLOGGERIANs

inilah AKU !!

My photo
Assalamualaikum w.b.t kepada semua AKU 'Bloggerians' dan juga kepada sesiapa yg 'melintas' di blog AKU. Keep it short: AKU minat ngan KOREA, Anime, makanan, tonton televisyen, warna UNGU, tido dalam kelas and AKU minat gak snap pix + edit tp bese2 jelah. SEKIAN~

Sunday, January 2, 2011

FINAL PROJEK SEM 6 di PMM

PRODUK = 0%
IDEA = -3%
MASA = 9Hari (tolak WEEKENDS)
PERASAAN = BLURrr + Keliru + Cemas + Chillax = GILAK..!!!~

agak2 ea, ape akn jadi tanggal 14JAN tu ek (VIVA)..?? Dah b'puluh kot idea di REJECT!
NGAAAaaaaaaaaaaa...!!!!~ team2 lain sume da siap buat tester tok Lect masing2..
tapi den ni ha..??! adoiyai..gabak palo den tiap kali pkir psl bondo pojek nih.. uwaaaa..!!!~
den pon da BLANK, x tau nak kabo kn cmno laie..huhu..!! Bosorah yolah..
den torus kan yolah pojek AGAR-AGAR TROPIKANA KRISTAL tu hah.. *walaupon den x bapo nk bokonan sgt,huhuhu..~

CAN ANYONE HELP ME..???!!!!!!!!!!!!!!!!

1 comment: